Licor d'arròs del Delta de l'Ebre de La botiga del riu

L'arròs és un producte que ens dona molt per parlar. Plats exquisits, econòmics, postres, elaboracions més actuals.. però ens ha arribat de la mà de La botiga del riu un producte que ens ha sorprès molt gratament. I les impressions que recollim d'amics i coneguts és que a ells també els ha sorprès.
Ja fa molts anys que s'elaboren licors a partir de l'arròs. El més conegut el Sake, originari de Japó i basat en la fermentació de l'arròs. Però avui us volem explicar d'un licor creat i elaborat aquí, a la nostra terra, al Delta de l'Ebre.


El licor de crema d'arrós és un producte relativament nou que elaboren a la cooperativa  arrossaires del Delta de l'Ebre. A la cooperativa en comercialitzen diversos d'espirituosos elaborats a partir de la hidròlisi i la posterior fermentació de l'arròs


Però a nosaltres el que ens fa més goig és el licor de crema d'arròs, tot i que ningun té desperdici.
El licor de crema d'arròs és més dolç i apeteix a totes hores. És un licor molt rodó, amable amb el paladar i deixa un gust llarg que enamora. Alguns el comparen al licor de crema catalana, nosaltres li veiem un valor afegit un poc més enllà, tasteu-lo i comenteu-nos el vostre tast.
Tothom qui l'ha provat acaba aconseguint una ampolla per a associar aquest gust a les seves experiències quotidianes. El fenomen viral d'aquest licor s'aconsegueix quant hom el deixa provar a uns coneguts, uns amics o familiars.
Sembla que aquest potser un dels productes estrella d'aquesta temporada. Si l'empresa en fa una bona distribució serà un estàndard de les nostres terres a les taules d'arreu. 

Us invitem a provar-lo, jo el compro a La botiga del riu però cada dia els distribueixen per més llocs.
Per cert que a La botiga del Riu és també on comprem l'arròs, tenen molta amplitud de productes de les Terres de l'Ebre.

Salut!

PD: Beveu amb moderació, una ressaca d'aquests productes també pot ser memorable.

Comentaris

Entrades populars