Les Barques. Les Cases d'Alcanar

Aquesta setmana us estem preparant la nostra primera entrada al bloc des d'un dispositiu mòbil android.
Serà un post sobre un lloc emblemàtic de Les Cases. El restaurant Les Barques que està situat a escassos metres del port, la llotja i l'esglèsia de Les Cases d'Alcanar.

En aquesta ocasió degustarem un arròs de xipirons, carxofa i llagostins.
Algú s'estranyaria de sentir que hem anat a Les Cases i no hem optat per un arròs clàssic de pescador o paella marinera. Però es que a Les Barques, ens poden satisfer amb 27 receptes d'arròs i lluny de ser una arrosseria són molt complets alhora de configurar la carta.
Val a dir que, com sempre defensem, l'arròs sap molt millor amb bona companyia i en aquesta ocasió tenia a molts amics a tocar de coberts.

Un arròs de carxofa no és un plat d'aparador però es mereix tot el respecte del món. Ha de coure's prou be la carxofa per no ser filosa i com bé coneixeu ennegreix el plat i no val llimona per evitar-ho.
A les barques ho saben molt bé aixo perque també hi ha horta de carxofa al terme, per que fa molts anys que acumulen experiència i per que tenen molt de saber fer.
He de comunicar que els Martinez són a més una familia sofridora, que ha treballat molt i són molt atents tot i els obstacles que presenta la vida.

Aquesta paella no en té d'obstacles, es composa de xipirons, carxofa i s'acompanya de llagostins. No haurem d'entretindren's molt abans de començar a gaudir d'un bon arròs.
Un arròs que ha absorbit un gran fumet, ara si del peix de le cases que a voltes pesquen els de casa a voltes troben a la llotja de primera mà.
Aquestes són les coses que fan gran un arròs. La proximitat del producte, la qualitat dels ingredients, el saber tractar el producte amb el carinyo que necessita i sobretot el saber oferir tot això als qui més que clients són amics.

Si visiteu Les Cases d'Alcanar, reserveu abans taula a Can Joan (Les Barques).

http://www.restaurantlesbarquescanjoan.com/

Plaça san Pere nº 6,
43569 Les Cases D´Alcanar ,
Tarragona


Comentaris

Entrades populars