Lo pati d'Agustí. Arròs mixte.

És el lloc que més entrades ens ha generat al blog. El Poble Nou del Delta ens ofereix molts restaurants però ens agrada molt visitar Lo Pati d'Agustí per diferents motius.
Per que cuinen a la llenya ( això ya és prou motiu ).
Per que tenen varietat d'arrossos.
Per la seva situació al Delta de l'Ebre.
Per que el preu és just.
Per la seva terrassa "open-air".
...
Avui hem provat un arròs molt complet. I disculpeu-me per que a voltes no demanem el nom si no que confiem amb el maitre.
Ens han dut un arròs sec que podria ser una paella mixta. És com una paella valenciana amb musclos i llagostins. Per que comparteix alguns dels ingredients de la típica paella valenciana. Fins i tot el garrofó.

El fet de cuinar-ho a la llenya és un valor afegit molt important per que ens torna a una infantesa en que els arrossos es feien sempre a la garriga, a la ribera..
Per això us recomanem anar a Lo Pati d'Agustí acompanyats per a compartir tot això. No sigui cosa que us agafi algo de nostàlgia amb aquest plat.


En aquesta imatge podeu veure el punt de cocció de l'arròs. Això roça la perfecció.

Comentaris

Publicacions populars