Arròs de verdures i corder a Temps de Terra.


Quant pensem en temps de terra ens ve una imatge d'una paleta de colors terra, cendra, sorres i de la familia de colors siena. Tot això ens fa pensar que no és un paisatge adient per a l'estiu. Pensem que amb aquesta calor no és lloc per visitar.
Estem equivocats. A Temps de terra han utilitzat la pedra seca i la llenya o fusta per a fer les construccions però a l'estiu tots els camps estan verds i florits a Temps de Terra.
I els que heu anat ja sabeu que el circuit d'aigua amb canals, llacs i sínis són un dels punts forts en aquest indret.
Els qui ja coneixem aquestes característiques som sabedors també de l'aire que corre per la vall del Cabiscol.
Així que no hem dubtat en tornar un dia més a temps de terra i si pot ser per a provar un arròs de verdures i carn, millor.
El motiu era retrobar-mos en la colla de quant erem petits i visitàvem platjes, garrigues, finques etc per compartir plats com l'arròs que hem provat a Temps de Terra.
Us ensenyo què ens van treure després d'uns entrants molt frescos. Un arròs al punt exacte que tenia productes de la terra i algo de corder.
Us recomano visitar Temps de Terra a l'estiu també i provar l'arròs que si no ens equivoquem, cuinen amb Lo Nostre Arròs.


Comentaris

Publicacions populars