Arròs bomba Casablanca.

Tenim la sort que algunes cases comercials ens fan arribar els seus productes. És una cosa que passa poques vegades però no negarem que és un fet que es dona.
Per a aquesta recepta hem utilitzat un Caldo para Paella Fácil de Gallina Blanca amb qui vam fer bon contacte a la Fira Alimentaria.
És un caldo que per dir-ho d'alguna manera, només és caldo. Això vol dir que haurem de pensar de posar-li algun ingredient. Ells suggereixen al dors algo de marisc.
"Añade arroz y listo" per nosaltres és triar quin arròs li podria equilibrar la balança a les mancances que té un caldo industrial.
I hem pensat que un arròs bomba ens permetra jugar més amb els temps i veure com es comporta aquest caldo.
Hem triat un bomba de la finca CASABLANCA. Un bomba que podem trobar a Agrobotigues del territori.

Recepta.

Posem el marisc a sofregir. I reservem.
Sofregim all, ceba i un poc de tomàquet.
Seguidament afegim el caldo.
I finalment l'arròs de la finca CASABLANCA. Que courem uns 15 minuts a foc fort i després suau.
Acabarem incorporant els marisc i deixarem reposar.

L'arròs CASABLANCA ens ha agradat i el caldo per a paella és un bon sustitut.
El que s'hauria d'evitar es la capa "estranya" que deixa al bullir. No sabem si es deu a algun espesant que hi contè però no es gaire atractiu.

El que si que és veritat és que aquest caldo li dona un gust prou complert. I si li feu un bon sofregit i li poseu algo de marisc potser ja no cal el caldo.
Mireu quina bona pinta que fa emplatat.

Comentaris

Publicacions populars