Arròs RICENTUM amb llagosta i xipirons.

L'arròs del Delta de l'Ebre és excepcional. Quasi totes les seves varietats tenen unes propietats organolèptiques extraordinàries i fan que l'intercanvi de sabors entre els ingredients i l'oli sigui un éxit.
L'arròs bomba és dels que conserva millor la integritat del gra, no s'esclata i rarament es passa; però s'ha de tenir cura per a que pugui absorvir com Déu mana els sabors.
Un arròs que a nosaltres ens té enamorats és l'arros RICENTUM. Un bomba que està processat d'una manera  peculiar i molt acurada per aconseguir les millors propietats. Al nostre parer, sembla ser que el blanquejat - passar l'arròs pel molí per pulir el cilindre- és el seu toc diferenciador.
Doncs aquests tipus d'arrossos no necessiten gaire cosa per ser bons però aquesta setmana hem superat les 46000 visites al bloc i voliem celebrar-ho amb una recepta especial.
Nosaltres pensem que el luxe de veritat està en els productes de proximitat, o de traçabilitat cuidada, directe del pagès o ecològics; però la nostra societat ens ha abocat a pensar que el luxe és allò car.
Per això avui us presentem un arròs de llagosta i xipirons.

Arròs de llagosta i xipirons



Ingredients:
Dos llagostes
Xipirons trossejats
Arròs RICENTUM
Un dent d'all
Picada de sofregit de tomàquet de conserva, ceba, pebrot vermell i verd
Picada d'all i julivert
Oli d'oliva
Sal i pebre
Aigua


Sofregir les llagostes trossejades salpebrades i reservar.


Sofregir els xipirons i afegir la picada del sofregit
Sofregir l'arròs durant dos minuts

Afegir la proporció adequada d'aigua calenta

Tirar un poc de picada abans de finalitzar i incorporar tres minuts abans la llagosta reservada.

Durant la cocció, anar corregint de sal.


Us animem a provar de fer-la i enviar les vostres receptes

Info: per comprar RICENTUM www.ricentum.com

Comentaris

Publicacions populars