Lo Pati d'Agustí


Ens agrada tornar als llocs on hem menjat bé. 
Pel bé del bloc i per aconseguir més entrades i més llocs de referència no hauriem de repetir lloc per que mentre ho fem, deixem de tenir varietat.
Però depenent dels arrossos que ens trobem, penso que mentre menjo un arròs suficient, m'estic perdent un d'excel.lent.
Si ja hem trobat diversos llocs on menjar els millors arrossos del Delta de l'Ebre; per que no anar a aquests?
Donçs per que estem en contra d'aquesta manera de pensar i volem provar més i més variat.
Però a voltes fem una parada en aquesta recerca i ens regalem un obsequi.
I tornem a algun d'aquests llocs que tenen els millora arrossos del Delta.
Us recordo que al Pati d'Agustí cuinen amb llenya i per a l'arròs, això és una benedicció.
Us parlo d'aquest arròs però us podria parlar de la fideuà i l'arròs negre.
En la següent imatge podeu veure una forquilla amb fideuada, arròs negre i paella de muntanya.


Totes tres receptes fetes a la llenya i cuinades amb esmer.
Però la que ens va sorpendre (una altra vegada) fou l'arròs a l'estil paella.
No és una paella pròpiament dita però li podria fer sombra a qualsevol paella.
Aquí us deixo aquesta imatge que parla per si sola.


Podreu trobar aquesta recepta a Poble Nou del Delta. Pati d'Agustí.

Comentaris

Publicacions populars