Arròs de pernil i carxofes.

A La Botiga del Riu, per festes organitzen vermuts temàtics i per al tema de menjar han confiat amb el Pati d'Agustí, amb Entre pa i pa, i amb Gatsby.
En aquest cas, us presentem l'arròs que va elaborar GATSBY. 
És un arròs en sintonia amb el territori per que porta verdures de la nostra horta.

És un arròs cuinat al moment, a la vora del Riu Ebre. Amb les limitacions tècniques d'un càtering però a l'altura de qualsevol dels restaurants amb estrella.
L'arròs cuinat al punt i amb gran mestria és elaborat a base d'un sofregit de verdures de la nostra terra.
Li afegeixen encenalls de pernil per contrastar la dolçor que donen les verdures a l'arròs i queda un plat complet.
Rodó com l'arròs que utilitzen.


A mi, la carxofa a la paella m'encanta però això va a gustos. El que no es pot discutir és que saben cuinar el punt d'arròs per a una festa així on es poden arribar a servir un centenar de racions.
Aprofito per nombrar les patates braves que va elaborar Entre pa i pa per a l'ocasió. Són de les millors de les Terres de l'Ebre



Comentaris

Publicacions populars