Reblog .La cuina de tots natros: ARRÓS DE CONILL

La cuina de tots natros: ARRÓS DE CONILL: Ingredients: - 1 conill tallat a trossos petits. - 1 Kg. Arrós Bomba Nomen o ara Arrossaires del Delta. - 1 ceba mitjana...


ARRÓS DE CONILL




Ingredients:


- 1 conill tallat a trossos petits.
- 1 Kg. Arrós Bomba Nomen o ara Arrossaires del Delta.
- 1 ceba mitjana.
- 1 tomata.
- 1/2 primentó roig.
- 1/2 primentó verd.
- 2 lt. de brou d'au suau.
- Oli.
- Sal.










Elaboració:


Elaboració del brou:

En primer lloc preparem el brou.

En una olla ràpida posem unes carcasses de pollastres, alguna ala i verdures per a brou.

Quan el tenim fet, el colem i el posem en un olla al foc. Ha d'estar calent.








Per fer l'arrós:

A una paella sofregirem el conill (salat) fins que estigui ben ros. Un cop sofregit el conill el retirem de la paella i reservem.

Tallem les verdures ben petites, i les sofregim a la paella, quan comencin agafar color tornem a tirar el conill i remenem uns cops per unificar sabors.




Comentaris

Publicacions populars