Arròs de Pato. La botiga de l'Ebre.



Arròs amb ànec del Delta

CEDIDA PER: ARROSSAIRES DEL DELTA DE L'EBRE, SCCL



 Ingredients per a 4 persones:

. 1 ànec salvatge net i tallat a trossos petits
. 1 ceba
. 3 tomates
. 1 culleradeta de pebre vermell
Oli
Sal
. Pebre
. 2 l d’aigua

En una cassola sofregiu amb oli els trossos d’ànec salats i empebrats, i els reserveu.
A la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets trossejats.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi el pebre vermell i l’ànec, ho remeneu i ho mulleu amb l’aigua.
Deixeu-ho coure fins que l’ànec quedi tou. Procureu que quedi 1 litre de caldo a la cassola i, sense que pari de bullir, hi tireu l’arròs.
Ho deixeu coure uns 16-17 minuts i rectifiqueu de sal i pebre.Un moment abans d’acabar la cocció hi afegiu la picada, feta amb julivert i un gra d’all.

Reblocat de www.botigadelebre.com
Original cedit per Arrossaires del Delta de l'Ebre, SCCL.

Comentaris

Publicacions populars