LA VERMUTERIA. RIO2016, Amposta Olímpica i històries del Borough Market London.






Aquestes setmanes a Amposta ha nascut un fenòmen popular. Amposta Olímpica és una plataforma ciutadana que ha nascut de familiars, amics i coneguts dels esportistes que han estat olímpics durant la història i dels que aquesta setmana participen a Rio2016. Una proposta que ràpidament ha estat avalada per l'Ajuntament d'Amposta, la regidoria d'esports i via el Club Nàutic d'Amposta.
El cas és que celebrem que Aina Cid i Bienve participen als Jocs de Rio2016 i això s'ha de celebrar trobant-se i veient les regates.
Però sempre que tenim una trobada, una celebració o un motiu per petit que sigui, ens ajuntem i fem un arròs. Així s'acostuma al llevant mediterrani i així ho hem comprovat a la plaça del Mercat d'Amposta.

La Vermuteria.





La Vermuteria ha aprofitat la proximitat de l'esdeveniment per a fer algo que no havia previst. Fer un arròs allà mateix. I és que la Vermuteria no és un gran espai. Deu tenir uns 9m quadrats de cuina i dona servei a la terrassa. Els qui passejeu per Barcelona recordareu el Mendizabal del carrer Hospital.

Però el que ha fet avui Sisco a La Vermuteria a mi m'ha recordat el Borough Market de London. Patricia Marco ens va portar ara fa uns dos anys i espero que poguem tornar aquest any. És un mercat on venen molts productes i la majoria són per menjar allí o emportar. Allí vam veure que la paella també potser un plat per menjar de pas.





L'arròs que ha servit La Vermuteria és infinitament superior a la paella amb xorisso español que fan a Londres (en tenim una entrada al bloc).
http://www.arrosebre.com/2013/08/paella-londres-no.html


Ha estat un arròs de costella que esperem repetir demà veient les semifinals. Potser quant vosaltres llegiu aquest post els Jocs Olímpics ja han acabat però aquest moment col·lectiu de poble no s'acabarà.

Desitjo que Sisco decideixi continuar servint arròs encara que sigui només en dissabtes. Per que, creieu-me, que d'allí en pot sortir algo gros.




Comentaris

Entrades populars