Musclarium. Serveis turístic al bell mig del mar.

Pocs dies despres d'haver visitat un dels restaurants amb més valor gastronòmic de La Ràpita ( ens referim al restaurant Les Delícies d'Albert Guzman) visitem Musclarium un espai gastronòmic enfocat per a atraure un sector del turisme.
Hi ha un segment de la població que demana aquests espais singulars. Menjar vora un penya segat, al mig d'un bosc, en una caleta de mar, a dalt d'un edifici, en un castell medieval. El lloc també és important per a atraure clients.
El MUSCLARIUM està situat al mig del mar. Si, és un restaurant erigit sobre una musclera al que només es pot accedir en vaixell ( particular, de lloguer o un que tenen ells per desplaçar clients).
El lloc és encantador, amb una zona de bany de sol, chill out i ben equipat per donar menjar. 
Està clar que la seva situació els fa mancar d'alguns serveis però nosaltres venim a provar menjar i millor encara, valorar l'arròs i la seva qualitat.


Com veieu en aquest imatges prèvies, els 35€ de menú prenen sentit amb la qualitat del producte. Els millors musclos que podeu trobar per aquí, polp que es desfà a la boca i ostres que vindrien a ser com una morrejada a neptú.


Arribats a l'arròs, cal pensar que és un luxe menjar-se això al mar i que caldrà menjar-se amb orelleres per concentrar-se en el seu sabor.


És un arròs proper al tot pelat amb algo de canana o calamar, musclos i un fumet que guanyaria campionats.
Si algo li podem retreure a tota aquesta classe de luxes ès que l'arròs per a passar de suficient a notable només cal que estigui al punt. 
Les valoracions d'un arròs no tenen una escala de suficient, be, notable, execel.lent. A voltes et pot passar d'un notable a un ins o d'un execel.lent a un suf només per dos minuts de cocció.
Coneixem la dificultat de tot això i no em volem fer un gra massa de que n'hagin fet un gra menys.
Si sou dels qui us agrada aquests tipus d'emplaçaments, heu de visitar el MUSCLARIUM.








Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars