Tonyina Balfegó de l'Ametlla de Mar. Balfegó i minori.

A casa som grans aficionats al manga i l'anime i l'any passat vam respondre al reclam que Mangatuna oferia per les xarxes.
Llavors va ser quant vam caure captivats per la tonyina de Balfegó i des d'aquell dia que seguim les fites que assoleix aquesta empresa.
La nostra admiració ha anat creixent fins seguir-los a les xarxes continuament. Fins i tot van aparèixer a Masterchef fa poc. Aquesta setmana fan la IV setmana gastronòmica de la tonyina roja 2015 i us recomanem visitar-la. Menjareu en pocs diners plats que a restaurants us farien volar.

El seu community manager té molta destresa per fer una bonica història de la cultura de la tonyina i a nosaltres ens ha arribat la convocatòria i no hem volgut fallar el primer dia.

Però la nostra tasca no és lloar la gran qualitat d'aquesta tonyina sinò fer-vos saber que han trobat un producte perfecte que combina amb la varietat d'arròs Minori.
El minori és una varietat molt curta, cristal.lina i rodona que és molt popular al Japó però us vull explicar que al Delta de l'Ebre ja hi ha diversos camps que produeixen Minori. 

No és molt conegut als circuits comercials ja que la producció està controlada pels estandards de qualitat asiàtics i es distribueix en aquest camp i de vegades també a alguna gran superfície de prestigi.

Avui a l'Ametlla de Mar hem provat diverses maneres de cuinar la tonyina i ens ha encantat el niguiri.
Amb la varietat minori també han cuinat uns makis de tonyina per llepar-se els dits.
Potser algun dia fem una entrada de cuina asiàtica però avui només us farem enveja amb algunes imatges de l'espectacle que hem viscut. Lo que ens ha agradat més, el NIGUIRI.
Podeu seguir a Balfegó a les xarxes socials que tenen una activitat molt atractiva.Comentaris

Entrades populars