Arròs de costella. Arròs de pobre.
L'arròs és un plat de rics que tots els pobres podem tastar. Tota classe d'arrossos poden satisfer una gran taulada d'amics i molts d'aquestos no suposen cap gran despesa.
Tot i que als restaurants us poden demanar una mitja de 11€/ ració, pensem que des d'un € ja podem trobar l'excel.lència si tenim la destresa suficient o els mitjans adequats.
Arròs de costella.
Per a preparar un arròs de costella necessitarem costella de porc, algunes verdures i un poc de caldo d'au o verdures.
La costella ja és prou per donar-li sabor al plat i les verdures li donaran el cos necessari però el caldo farà que els grans d'arròs puguin retenir més sabor.
Només cal sofregir la costella i afegir-li si tenim pebrot, tomàquet o alguna bajoca.
Sofregir l'arròs i afegir el caldo corresponent, això si, calent.
En diràs arròs de pobre però l'arròs de costella és dels més bons que ho ha!
ResponEliminaPtnts
Dolça