Arròs de costella. Arròs de pobre.

L'arròs és un plat de rics que tots els pobres podem tastar. Tota classe d'arrossos poden satisfer una gran taulada d'amics i molts d'aquestos no suposen cap gran despesa.
Tot i que als restaurants us poden demanar una mitja de 11€/ ració, pensem que des d'un € ja podem trobar l'excel.lència si tenim la destresa suficient o els mitjans adequats.

Arròs de costella.

Per a preparar un arròs de costella necessitarem costella de porc, algunes verdures i un poc de caldo d'au o verdures.
La costella ja és prou per donar-li sabor al plat i les verdures li donaran el cos necessari però el caldo farà que els grans d'arròs puguin retenir més sabor.
Només cal sofregir la costella i afegir-li si tenim pebrot, tomàquet o alguna bajoca.
Sofregir l'arròs i afegir el caldo corresponent, això si, calent.


Comentaris

  1. En diràs arròs de pobre però l'arròs de costella és dels més bons que ho ha!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars