Arròs social, preparat de caldo per a paella i productes de mercat.
Us explicarem la recepta pas a pas per que la pogueu fer a casa.
Per a fer un arròs de nevera hem d'obrir la nevera i veure que hi podem trovar i si convé, ens allarguem a buscar quelcom al mercat.
Nosaltres tenim uns pebrots i uns tomàquets de l'hort del meu germà.
Amb un all i mitja ceba completem un sofregit.
Llavors per al caldo solem tenir productes que anem provant per a l'arròs i el caldo de Paella d'Aneto, a més de ser molt natural, podria arribar a mereixer una medalla a l'honor de l'arròs.
Ells diu que ès afegir arròs i "listo" però li va molt bé un sofregit i algo de "xixa" per aconseguir un bon arròs.
Desprès del sofregit, que he fet lentament a foc baix, li hem rossejat quatre gambes i li posem calamar a trossos.
Us presento el preu per que fèssiu comptes que per a un bon arròs no calen grans fortunes.
Continueu sofregint tot i reserveu les gambes.
Arribats a aquest punt teniem dues opcions, posar aigua i infusionar el contingut de la paella o afegir-li caldo.
Nosaltres a casa confiem amb qualsevols dels que ofereix Aneto i l'hem utilitzat.
Avui per a fer l'arròs provem SIMUL, un arròs que ens van regalar i que té un valor afegit social. Ès un arròs rodó molt senzill que haureu de tenir en compte a l'hora de cuinar. No us passeu un pèl o el destrossareu.
Tireu una mica més del doble d'aigua o feu la pràctica de la creu per mesurar-ho.
Nosaltres el posem a coure 7 minuts a foc fort, 5 a foc baix i uns 8 de repòs.
Però a casa tenim vitroceràmica i ens ajustem a les possibilitats.
Pareu el foc al punt encara que us semble dur. El repòs ajudarà a arribar al punt òptim. De lo contrari, aquest arròs no us sortiria bé.
L'arròs ha sortit molt bó i esperem que el pogueu provar vosaltres mateixos.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina