Arròs social, preparat de caldo per a paella i productes de mercat.


El títol podria fer pensar que hem comès un crim. No us asusteu que aquí us ve un dels millors plats que us recomanem al blog.
Us explicarem la recepta pas a pas per que la pogueu fer a casa.
Per a fer un arròs de nevera hem d'obrir la nevera i veure que hi podem trovar i si convé, ens allarguem a buscar quelcom al mercat.

Nosaltres tenim uns pebrots i uns tomàquets de l'hort del meu germà.
Amb un all i mitja ceba completem un sofregit.
Llavors per al caldo solem tenir productes que anem provant per a l'arròs i el caldo de Paella d'Aneto, a més de ser molt natural, podria arribar a mereixer una medalla a l'honor de l'arròs.
Ells diu que ès afegir arròs i "listo" però li va molt bé un sofregit i algo de "xixa" per aconseguir un bon arròs.

Desprès del sofregit, que he fet lentament a foc baix, li hem rossejat quatre gambes i li posem calamar a trossos.
Us presento el preu per que fèssiu comptes que per a un bon arròs no calen grans fortunes.

Continueu sofregint tot i reserveu les gambes.
Arribats a aquest punt teniem dues opcions, posar aigua i infusionar el contingut de la paella o afegir-li caldo.
Nosaltres a casa confiem amb qualsevols dels que ofereix Aneto i l'hem utilitzat.

Avui per a fer l'arròs provem SIMUL, un arròs que ens van regalar i que té un valor afegit social. Ès un arròs rodó molt senzill que haureu de tenir en compte a l'hora de cuinar. No us passeu un pèl o el destrossareu.
Tireu una mica més del doble d'aigua o feu la pràctica de la creu per mesurar-ho.
Nosaltres el posem a coure 7 minuts a foc fort, 5 a foc baix i uns 8 de repòs.
Però a casa tenim vitroceràmica i ens ajustem a les possibilitats.

Pareu el foc al punt encara que us semble dur. El repòs ajudarà a arribar al punt òptim. De lo contrari, aquest arròs no us sortiria bé. 

L'arròs ha sortit molt bó i esperem que el pogueu provar vosaltres mateixos.


Comentaris

Publica un comentari

Entrades populars