Rebloc. Un arròs exclusiu. Sèrie limitada i numerada. RICENTUM

Arròs de convit de boda. Ricentum

El passat dissabte, la meva dona i jo ens vam unir en matrimoni. Així és com es diu però ja fa uns quants anys que ens sentim molt propers.
I per celebrar-ho vam invitar als amics i familiars a un convit a Temps de Terra.
Com no podia ser d'altra manera, un dels plats principals havia de ser un arròs i tots els plats del convit havien d'estar elaborats amb productes de temporada, ecològics i a més cultivats a la mateixa finca.
Per a l'ocasió varem escollir arròs Ricentum per que voliem donar la màxima qualitat i per que el conreu de Ricentum ja fa tres generacions que té un respecte per la terra que ens anava molt bé. Ricentum podria ser el millor arròs del món i el seu cultiu és exemplar. La collita d'enguany és limitada i numerada 1183 kg exclusius i únics.
Amb això ja ens diu que és un arròs amb noms i cognoms.
La prova uns dies abans va incloure botifarra de carn, d'arròs i verdures tot elaborat a la mateixa finca.
Però arribat el dia del convit millor varem reservar les botifarres per al berenar i vam oferir als nostres invitats 160 racions d'arròs Ricentum de verdures.
Era la millor manera de no jugar-se-la ja que l'arròs Ricentum queda al punt i es manté molt bé durant els minuts de servei.
Aquest arròs serà recordat per nosaltres per la significació que té però encara és ara que els nostres invitats ens fan esment de lo bo que estava aquell arròs.
Nosaltres confiarem ara més que mai  amb Ricentum.
Si voleu comprar aquest arròs tant exclusiu ho podeu fer a www.ricentum.com

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars