Arròs negre de menú


Arròs negre de menú.


Aquest dissabte dono una ponència sobre communitty management al viver d'empreses del Baix Ebre (Camarles). I ens ha aparegut a taula un arròs negre que ens ha ajudat a portar millor una molt fructífera jornada.

De la mà de e-Format, se'ns proposa dinar al mateix lloc on fem l'activitat i desprès d'uns bons entrants ens arriba a taula un plat de fideuà i arròs negre. 
Hem parlat algunes vegades sobre el fet de que l'arròs fet a la paella té un component clarament social. És el punt de troba d'amics, és motiu de reunió i en aquest cas és una dinàmica excel·lent per aprofundir en els temes de debat a taula.

Tot i que no es tracta d'un arròs de carta, aquest arròs té dintre de la seva humil qualitat d'ingredients un execel·lent acabat.
Aquest és un dels molts llocs on podrem trobar paella, arròs negre, etc al menú, però no tots ens donaran tant bons resultats. La màxima dijous paella ens pot indicar que molts de restaurants ofereixen al menú un arròs; però tindrem dificultat si som els primers d'arribar per que no haurà reposat, i també la tindrem si fa rato que s'ha cuinat i s'està passant. És per això que haurem de parar compte en agafar el plat del menú al punt exacte. No és una recepta que han fet per a nosaltres sinò que el fan per a tot el servei  això no sempre dona aprovat. Hi ha bons llocs on de passada pots parar a fer un bon arròs però és difícil localitzar-los i és difícil trobar el dia que el fan.

En aquest cas els quasi 30 assistens a la jornada sobre communitty management hem tingut el plat a taula al mateix temps i hem pogut gaudir d'un arròs negre al punt. 
Senzill, fet amb un poc de sèpia i uns xipironets però amb la base d'un arròs bahia (Illa de Riu, ens comenten) que ha resultat molt bo.



Per aquest raó no he dubtat en dir-li: -posa-me'l en un plat guapet que li faré un foto.
No sé si sempre trobareu arròs al menú però ja sabeu les condicions que haurà de complir per tenir èxit.
Espero que a la ponència de la tarda els pugui ensenyar el post i quedi aquí per recordar-ho un bon temps.


BAR RESTAURANT EL VIVER S.L.

Activitat: Serveis de bar i restaurant
Adreça: Pol.Venta Nova, parc. 0, baixos. 43894 Camarles
Telèfon: 977 47 10 68

Sabeu algún resaturant que ofereixen arròs al menú? Poseu als comentaris el nom l'adreça i quin dia el fan.

Gràcies per comentar.

Comentaris

  1. PETIT CAFE
    ALCALDE PALAU,3
    43870 AMPOSTA
    TOT ELS DIES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al Petit Café li devem una bona visita per fer un post com Déu Mana. Sabem que ens sorprendran.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars